Sale!

Sirop F40 vrac – 1 kg

4.50 lei

Description

Caracteristici si beneficii:
– Contine 76-78% substanta uscata si doar 22-24% apa, fiind foarte usor de procesat.
– Avand pH-ul 4 (potentialul de hidrogen), siropul F40 este ideal pentru alimentatia albinelor; indicele caracterului acid avand o valoare foarte apropiata de cea a mierii de salcam
– Zaharurile sunt gata invertite in fructoza 40-43%, dextroza (glucoza) 30 – 32% si alte zaharuri 4-8%. Aceste zaharuri invertite ne asigura o preluare a siropului, fara ca albinele sa se uzeze.
– Este produs din porumb nemodificat genetic.

Se administreaza pentru:
– Completarea rezervelor de hrana (administrare in cantitati mari care variaza intre 2-20 kg / administrare, in functie de sezon, conditiile climatice, necesarul familiei de albine, culesul de nectar, rezultatele urmarite si modul de aplicare a tehnologiilor apicole)
– Mentinerea starii de sanatate prin stimularea activitatii familiei de albine (administrare in cantitati mici intre 0.2 – 1 kg / administrare, in functie de sezon, conditiile climatice, necesarul familiei de albine, culesul de nectar, rezultatele urmarite si modul de aplicare a tehnologiilor apicole)
– Stimularea pontei reginei (administrare in cantitati medii intre 0.2 – 0.5 kg / administrare, in functie de sezon, conditiile climatice, necesarul familiei de albine, culesul de nectar, rezultatele urmarite si modul de aplicare a tehnologiilor apicole)
– Stimularea recoltarii polenului (administrare in cantitati mici intre 0.05 – 0.2 kg / administrare, in functie de sezon, conditiile climatice, necesarul familiei de albine, culesul de nectar, rezultatele urmarite si modul de aplicare a tehnologiilor apicole)
Se poate administra diluat sau nediluat, amestecat cu biostimiulatori, vitamine, suplimente nutritive, in functie de sezon, conditiile climatice, necesarul familiei de albine, culesul de nectar, rezultatele urmarite si modul de aplicare a tehnologiilor apicole

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Sirop F40 vrac – 1 kg”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *